Naujienos
Idėjos skanioms šv. Kalėdoms
12-10-11
Šventos Kalėdos – tai puikus metas parodyti nuoširdų dėmesį kolegoms, partneriams ir klientams. „Vilkyškių pieninės“ kietieji sūriai – tai gurmaniška dovana, kuri nudžiugins ir suteiks malonių akimirkų skanaujant Lietuvos sūrių meistrų šedevrus. O sūrio ir vyno derinys... kas gali būti geriau nei geros senos tradicijos!
Norinčius užsisakyti sūrių, maloniai prašome kreiptis šiais kontaktais:
Produktų grupės vadybininkas
Audrius Kasperavičius
Tel. +370 37 40 11 20
Tel./fax +370 37 40 11 10
Mob. tel. +370 656 551 45
El.p.: audrius.k@sanitex.eu
„Prussia“ – švelnaus aromato ir skonio 45% RSM kietasis sūris. Pagamintas iš aukščiausios kokybės karvių pieno. „Prussia“ – tai ištobulinto pasterizuotos saldžios grietinėlės skonio sūris. Nokinimo metu sūris padengiamas juoda sūrio danga, suteikiančia ne tik puikią išvaizdą, bet ir leidžiančią sūriui natūraliai sunokti. Minimalus sūrio nokinimo laikas – trys mėnesiai. „Prussia“ puikiai tinka prie vyno, patiekalams suteikia pikantiškumo.
Suvenyrinėje pakuotėje esančio sūrio svoris - 180g.
Rekomenduojami Prussia ir vyno deriniai: http://www.vilkyskiu.lt/derinksuvynu/prussia
„Žalgiris“ – 40% RSM kietasis, išraiškingo aromato bei sodraus vaisių skonio sūris. Nokinimo metu susiformuoja lūžtanti, trapi sūrio struktūra, suteikianti malonių pojūčių ragaujant šį sūrį. „Žalgirio“ sūris gaminamas iš aukščiausios kokybės, lietuviško, Nemuno užliejamose pievose ganomų karvių pieno. Tai ilgo ir kantraus Vilkyškių pieninės meistrų darbo vaisius: „Žalgirio“ brandinimas trunka nuo pusės iki dvejų metų. Sūris nokinamas naudojant specialią žalsvos spalvos sūrio dangą, kuri sudaro natūralias nokimo sąlygas. Ilgiau brandinamas „Žalgirio“ sūris tampa trapesnis, labiau juntamas vaisių skonis. Sūris „Žalgiris“ puikiai tinka su vynu, vaisiais, riešutais, jis pagardins jūsų mėgstamus patiekalus, suteiks jiems pikantiškumo.
Suvenyrinėje pakuotėje esančio sūrio svoris - 180g.
Rekomenduojami sūrio Žalgiris ir vyno deriniai: http://www.vilkyskiu.lt/derinksuvynu/zalgiris
Kietasis sūris „Legenda“ (45 % RSM) išsiskiria subtiliu grietinėlės kvapu ir skoniu. „Legenda“ nokinama nuo keturių iki aštuonių mėnesių su specialia rudos spalvos sūrio danga, kuri sudaro natūralias nokimo sąlygas. Sūris „Legenda“ puikiai tinka su vynu, vaisiais, riešutais, juo galite gardinti savo mėgstamus patiekalus, „Legenda“ suteiks jiems pikantiškumo.
Suvenyrinėje pakuotėje esančio sūrio svoris - 180g.
Rekomenduojami sūrio Legenda ir vyno deriniai: http://www.vilkyskiu.lt/derinksuvynu/legenda