Naujienos

 Grįžti

Idėjos skanioms šv. Kalėdoms

12-10-11

Šventos Kalėdos – tai puikus metas parodyti nuoširdų dėmesį kolegoms, partneriams ir klientams. „Vilkyškių pieninės“ kietieji sūriai – tai gurmaniška dovana, kuri nudžiugins ir suteiks malonių akimirkų skanaujant Lietuvos sūrių meistrų šedevrus. O sūrio ir vyno derinys... kas gali būti geriau nei geros senos tradicijos!

Norinčius užsisakyti sūrių, maloniai prašome kreiptis šiais kontaktais:

Produktų grupės vadybininkas
Audrius Kasperavičius
Tel. +370 37 40 11 20
Tel./fax +370 37 40 11 10
Mob. tel. +370 656 551 45
El.p.: audrius.k@sanitex.eu

„Prussia“ – švelnaus aromato ir skonio 45% RSM kietasis sūris. Pagamintas iš aukščiausios kokybės karvių pieno. „Prussia“ – tai ištobulinto pasterizuotos saldžios grietinėlės skonio sūris. Nokinimo metu sūris padengiamas juoda sūrio danga, suteikiančia ne tik puikią išvaizdą, bet ir leidžiančią sūriui natūraliai sunokti. Minimalus sūrio nokinimo laikas – trys mėnesiai. „Prussia“ puikiai tinka prie vyno, patiekalams suteikia pikantiškumo.

Suvenyrinėje pakuotėje esančio sūrio svoris - 180g.

Rekomenduojami Prussia ir vyno deriniai: http://www.vilkyskiu.lt/derinksuvynu/prussia

 

 

 

 

 

„Žalgiris“ – 40% RSM kietasis, išraiškingo aromato bei sodraus vaisių skonio sūris. Nokinimo metu susiformuoja lūžtanti, trapi sūrio struktūra, suteikianti malonių pojūčių ragaujant šį sūrį. „Žalgirio“ sūris gaminamas iš aukščiausios kokybės, lietuviško, Nemuno užliejamose pievose ganomų karvių pieno. Tai ilgo ir kantraus Vilkyškių pieninės meistrų darbo vaisius: „Žalgirio“ brandinimas trunka nuo pusės iki dvejų metų. Sūris nokinamas naudojant specialią žalsvos spalvos sūrio dangą, kuri sudaro natūralias nokimo sąlygas. Ilgiau brandinamas „Žalgirio“ sūris tampa trapesnis, labiau juntamas vaisių skonis. Sūris „Žalgiris“ puikiai tinka su vynu, vaisiais, riešutais, jis pagardins jūsų mėgstamus patiekalus, suteiks jiems pikantiškumo.

Suvenyrinėje pakuotėje esančio sūrio svoris - 180g.

Rekomenduojami sūrio Žalgiris ir vyno deriniai: http://www.vilkyskiu.lt/derinksuvynu/zalgiris

 

 

 

Kietasis sūris „Legenda“ (45 % RSM) išsiskiria subtiliu grietinėlės kvapu ir skoniu. „Legenda“ nokinama nuo keturių iki aštuonių mėnesių su specialia rudos spalvos sūrio danga, kuri sudaro natūralias nokimo sąlygas. Sūris „Legenda“ puikiai tinka su vynu, vaisiais, riešutais, juo galite gardinti savo mėgstamus patiekalus, „Legenda“ suteiks jiems pikantiškumo.

Suvenyrinėje pakuotėje esančio sūrio svoris - 180g.

Rekomenduojami sūrio Legenda ir vyno deriniai: http://www.vilkyskiu.lt/derinksuvynu/legenda

KONSOLIDUOTŲ IR ATSKIRŲ FINANSINIŲ ATASKAITŲ RINKINYS UŽ 2018 METUS
Konsoliduotų ir atskirų finansinių ataskaitų rinkinys už 2018 metus
KONSOLIDUOTŲ IR
ATSKIRŲ FINANSINIŲ ATASKAITŲ RINKINYS UŽ 2017 METUS
Konsoliduotų finansinių ataskaitų rinkinys už 2017 metus

Investuotojams Print

AB Vilkyškių pieninė – viena moderniausių pieno produktų gamintojų Lietuvoje. Tai specializuota sūrių gamykla šalyje, pagal originalias receptūras gaminanti daugiau kaip 30 skirtingų pavadinimų sūrių, iš kurių net 10 yra gurmaniški. 1993 m. įkurta bendrovė šiuo metu pagal perdirbamą pieno kiekį užima apie 16 proc. šalies rinkos.

Bendrovės veiklos istorijoje yra keletas reikšmingų plėtros ir modernizacijos etapų, lėmusių sėkmę tiek vietinėje, tiek užsienio rinkose:

  • nuolatinės investicijos į technologijas;
  • išskirtinis dėmesys naujovėms;
  • dėmesys žmogiškiesiems ištekliams;
  • griežti kokybės kontrolės standartai.

Iš kitų rinkos dalyvių įmonė išsiskiria efektyviu gamybos organizavimu, lanksčia valdymo struktūra, aukšta gaminių kokybe ir personalo kompetencija. Taip pat didelis bendrovės pranašumas – patikimi tiekėjai, ilgalaikė pardavimų srities partnerystė ir patraukli kainų politika.

Vilkyškių pieninės grupę sudaro keturios įmonės: AB Vilkyškių pieninė, AB „Modest“, AB Kelmės pieninė ir AB Pieno logistika.

AB Vilkyškių pieninė gamina sūrius pagal tradicinius lietuviškus, įvairių kitų pasaulio šalių, taip pat ir originalius savo sukurtus receptus.

AB „Modest“ sritis – mėlynųjų pelėsių sūrio „Memel blue“, mozarrella, rūkyto, lydyto bei  kitų sūrio produktų gamyba.

AB Kelmės pieninė specializacija – įvairūs šviežio pieno produktai: pienas, kefyras, sviestas, varškė, grietinė, varškės užtepėlės, jogurtai, glaistyti varškės sūreliai, maskarponė. Nuo 2018 pradėti gaminti sausi pieno produktai – WPC, permeato, išrūgų bei pieno miltai.

Didelė bendrovės pagaminamos produkcijos dalis eksportuojama. Pajamos iš eksporto šiuo metu sudaro apie 76proc. (iš kurių 55 proc. į Europos Sąjungos šalis, 22 proc. - į kitas šalis) visų bendrovės pardavimo pajamų.

Daug dėmesio skiriama bendrovės valdomiems prekių ženklams stiprinti Lietuvos ir užsienio rinkose, asortimentui gausinti, pasiūlyti rinkai kokybiškų, išskirtinių gaminių – tiek sūrių, tiek šviežio pieno, tiek sausų pieno produktų.