Suvenyrinės pakuotės

 Grįžti

Kietieji sūriai „Prussia“, „Žalgiris“ ir „Legenda“ – suvenyrinių sūrių kolekcija, kurių kiekvienas yra unikalus „Vilkyškių pieninės“  meistrų darbo rezultatas, jau ne kartą įvertintas profesionalų tarptautinėse parodose. Šie sūriai puikiai tiks nusinešti į svečius prie vyno taurės ar ieškant suvenyro, taip pat galėtų tapti miela ir skania dovanėle nustebinti Jums brangų žmogų.

Kietasis sūris Prussia

„Prussia“ – švelnaus aromato ir skonio 45% RSM kietasis sūris. Pagamintas iš aukščiausios kokybės karvių pieno. „Prussia“ – tai ištobulinto pasterizuotos saldžios grietinėlės skonio sūris. Nokinimo metu sūris padengiamas juoda sūrio danga, suteikiančia ne tik puikią išvaizdą, bet ir leidžiančią sūriui natūraliai sunokti. Minimalus sūrio nokinimo laikas – trys mėnesiai. „Prussia“ puikiai tinka prie vyno, patiekalams suteikia pikantiškumo.

Energinė vertė:
100 g produkto energinė vertė - 1538 kJ/ 370 kcal
Baltymų - 28,2 g
Riebalų - 27,9 g
Angliavandenių - 1,5 g

Pakuotės:
5,5 -6,5 kg, apskritos formos, padengta specialia sūrio danga
180 g, dėžutė
~ 180 g, vakuuminė pakuotė
150 g, pjaustytas riekelėmis, vakuuminė pakuotė

Apdovanojimai:

2011 m. „Prussia“ pelnė apdovanojimą „Geriausias produktas“ parodoje „ProdExpo“ (Rusija)
2004 m. „Prussia“ įvertinta Lietuvos metų gaminio aukso medaliu

Kietasis sūris Žalgiris

„Žalgiris“ – tai 40% RSM kietasis, išraiškingo aromato bei sodraus vaisių skonio sūris. Nokinimo metu susiformuoja lūžtanti, trapi sūrio struktūra, suteikianti malonių pojūčių ragaujant šį sūrį. „Žalgirio“ sūris gaminamas iš aukščiausios kokybės, lietuviško, Nemuno užliejamose pievose ganomų karvių pieno. Tai ilgo ir kantraus Vilkyškių pieninės meistrų darbo vaisius: „Žalgirio“ brandinimas trunka mažiausiai septynis mėnesius. Sūris nokinamas naudojant specialią žalsvos spalvos sūrio dangą, kuri sudaro natūralias nokimo sąlygas. Ilgiau brandinamas „Žalgirio“ sūris tampa trapesnis, labiau juntamas vaisių skonis. Sūris „Žalgiris“ puikiai tinka su vynu, vaisiais, riešutais, jis pagardins jūsų mėgstamus patiekalus, suteiks jiems pikantiškumo.

Energinė vertė:
100 g produkto energinė vertė - 1424 kJ/ 342 kcal
Baltymų – 30,0 g
Riebalų – 24,0 g
Angliavandenių - 1,6 g

Pakuotės:
~ 5,5- 6,5 kg, apskritos formos, padengta specialia sūrio danga
180 g, dėžutė
~180 g, vakuuminė pakuotė

Apdovanojimai:

2011 m. „Žalgiris“ įvertintas aukso medaliu „Metų produktas“ parodoje „World Food Moscow“ (Rusija)
2011 m. „Žalgiris“ įvertintas apdovanojimu „Prekybos tinklų pasirinkimas“ parodoje „ProdExpo“ (Rusija)
KONSOLIDUOTŲ IR ATSKIRŲ FINANSINIŲ ATASKAITŲ RINKINYS UŽ 2018 METUS
Konsoliduotų ir atskirų finansinių ataskaitų rinkinys už 2018 metus
KONSOLIDUOTŲ IR
ATSKIRŲ FINANSINIŲ ATASKAITŲ RINKINYS UŽ 2017 METUS
Konsoliduotų finansinių ataskaitų rinkinys už 2017 metus

Investuotojams Print

AB Vilkyškių pieninė – viena moderniausių pieno produktų gamintojų Lietuvoje. Tai specializuota sūrių gamykla šalyje, pagal originalias receptūras gaminanti daugiau kaip 30 skirtingų pavadinimų sūrių, iš kurių net 10 yra gurmaniški. 1993 m. įkurta bendrovė šiuo metu pagal perdirbamą pieno kiekį užima apie 16 proc. šalies rinkos.

Bendrovės veiklos istorijoje yra keletas reikšmingų plėtros ir modernizacijos etapų, lėmusių sėkmę tiek vietinėje, tiek užsienio rinkose:

  • nuolatinės investicijos į technologijas;
  • išskirtinis dėmesys naujovėms;
  • dėmesys žmogiškiesiems ištekliams;
  • griežti kokybės kontrolės standartai.

Iš kitų rinkos dalyvių įmonė išsiskiria efektyviu gamybos organizavimu, lanksčia valdymo struktūra, aukšta gaminių kokybe ir personalo kompetencija. Taip pat didelis bendrovės pranašumas – patikimi tiekėjai, ilgalaikė pardavimų srities partnerystė ir patraukli kainų politika.

Vilkyškių pieninės grupę sudaro keturios įmonės: AB Vilkyškių pieninė, AB „Modest“, AB Kelmės pieninė ir AB Pieno logistika.

AB Vilkyškių pieninė gamina sūrius pagal tradicinius lietuviškus, įvairių kitų pasaulio šalių, taip pat ir originalius savo sukurtus receptus.

AB „Modest“ sritis – mėlynųjų pelėsių sūrio „Memel blue“, mozarrella, rūkyto, lydyto bei  kitų sūrio produktų gamyba.

AB Kelmės pieninė specializacija – įvairūs šviežio pieno produktai: pienas, kefyras, sviestas, varškė, grietinė, varškės užtepėlės, jogurtai, glaistyti varškės sūreliai, maskarponė. Nuo 2018 pradėti gaminti sausi pieno produktai – WPC, permeato, išrūgų bei pieno miltai.

Didelė bendrovės pagaminamos produkcijos dalis eksportuojama. Pajamos iš eksporto šiuo metu sudaro apie 76proc. (iš kurių 55 proc. į Europos Sąjungos šalis, 22 proc. - į kitas šalis) visų bendrovės pardavimo pajamų.

Daug dėmesio skiriama bendrovės valdomiems prekių ženklams stiprinti Lietuvos ir užsienio rinkose, asortimentui gausinti, pasiūlyti rinkai kokybiškų, išskirtinių gaminių – tiek sūrių, tiek šviežio pieno, tiek sausų pieno produktų.