Gourmet

 Grįžti

image
image

Tilžietiški virtiniai

 Print

Gaminimo laikas: 35 min.

Porcijų kiekis: 4

Paruošimas:

Tešlos paruošimas: suplakti kiaušinius ir sumaišyti su visais kitais ingredientais skirtais tešlai pagaminti. Palaikyti 20 min. šaldytuve sudėtą į maistinę plėvelę.

Įdaras: susmulkinti džiovintus pomidorus ir sūrį, sumaišyti su prieskoniais.

Daržovių spageti: daržoves supjaustyti šiaudeliais ir nublanširuoti (nuplikyti verdančiu vandeniu).

Česnakinis sviestas: 40g sviesto sutrinti su 1 skiltele česnako, 2 susmulkintais stiebeliais krapų, druska, pipirų pagal skonį.

Virtinius išvirti vandenyje, patiekti su daržovių spageti ir česnakiniu sviestu.

Receptą sukūrė: Ruslanas Bolgovas LRVVKA narys

Česnakinis sviestas

Sviestas40 g
Skiltelė česnako1 vienetas
Krapų stiebeliai2 vienetai
Druska
Pipirai

Daržovių spagetti

Cukinijos100 g
Raudonosios paprikos60 g
Morkos100 g

Virtinių įdarui

"Mozzarella" sūris100 g
Džiovinti pomidorai5 g
Baziliko prieskoniai1 g

Virtinių tešlai

Kiaušinis1 vienetas
Miltai200 g
Druska
Alyvuogių aliejus (šlakelis)
KONSOLIDUOTŲ IR ATSKIRŲ FINANSINIŲ ATASKAITŲ RINKINYS UŽ 2017 METUS
Konsoliduotų ir atskirų finansinių ataskaitų rinkinys už 2017 metus
KONSOLIDUOTŲ FINANSINIŲ
ATASKAITŲ RINKINYS UŽ 2016 METUS
Konsoliduotų finansinių ataskaitų rinkinys už 2016 metus

Investuotojams Print

AB Vilkyškių pieninė – viena moderniausių pieno produktų gamintojų Lietuvoje. Tai vienintelė specializuota sūrių gamykla šalyje, pagal originalias receptūras gaminanti daugiau kaip 30 skirtingų pavadinimų sūrių, iš kurių net 10 yra gurmaniški. 1993 m. įkurta bendrovė šiuo metu valdo apie 18 proc. šalies sūrių rinkos ir apie 12 proc. šviežio pieno produktų rinkos.

Bendrovės veiklos istorijoje yra keletas reikšmingų plėtros ir modernizacijos etapų, lėmusių sėkmę tiek vietinėje, tiek užsienio rinkose:

  • nuolatinės investicijos į technologijas;
  • išskirtinis dėmesys naujovėms;
  • dėmesys žmogiškiesiems ištekliams;
  • griežti kokybės kontrolės standartai.

Iš kitų rinkos dalyvių įmonė išsiskiria efektyviu gamybos organizavimu, lanksčia valdymo struktūra, aukšta gaminių kokybe ir personalo kompetencija. Taip pat didelis bendrovės pranašumas – patikimi tiekėjai, ilgalaikė pardavimų srities partnerystė ir patraukli kainų politika.

Vilkyškių pieninės grupę sudaro keturios įmonės: AB Vilkyškių pieninė, AB „Modest“, AB Kelmės pieninė ir AB Pieno logistika.

AB Vilkyškių pieninė gamina sūrius pagal tradicinius lietuviškus, įvairių kitų pasaulio šalių, taip pat ir originalius savo sukurtus receptus. AB „Modest“ sritis – mėlynųjų pelėsių sūris „Memel blue“, mocarela, kiti sūrio produktai. AB Kelmės pieninė specializacija – įvairūs šviežio pieno produktai: pienas, kefyras, sviestas, varškė, grietinė, varškės užtepėlės, jogurtai, glaistyti varškės sūreliai, maskarponė.

Didelė bendrovės pagaminamos produkcijos dalis eksportuojama į užsienį: Latviją ir Estiją, Skandinavijos šalis, Vokietiją, Izraelį, NVS šalis, Kroatiją, Čekiją, Lenkiją ir kitas šalis. Eksportas sudaro 65 proc. bendrovės pardavimo.

Daug dėmesio skiriama bendrovės valdomiems prekių ženklams stiprinti Lietuvos ir užsienio rinkose, asortimentui gausinti, pasiūlyti rinkai kokybiškų, išskirtinių gaminių – tiek sūrių, tiek šviežio pieno produktų.